ХОР СВЕТИ САВА СА АЕРОДРОМА СНИМИО ДВА НОВА СПОТА

ХОР СВЕТИ САВА СА АЕРОДРОМА СНИМИО ДВА НОВА СПОТА

Благословом нашег молитвеника пред Господом Свевишњим Епископа шумадијског Господина Јована након спотова “Ми смо деца неба” и “Оро се вије крај манастира”, хор “Свети Сава” снимио је још два спота “Света Анастасија” и “Јунаци са Кошара”.

Хвала Господу Богу, и у овим тешким временима хор Свети Сава на Аеродрому и даље опстаје захваљујући љубави и жртви коју пружају сви чланови хора. Будући да је прошло две године од објављивања наша прва два спота, решили смо да отпевамо песму посвећену мајци Светог Саве, а у исто време и да отпевамо песму која говори о јунаштву и жртви коју су српски војници показали бранећи нашу Отаџбину.

Спотови су снимани у Етно селу “Рујевица” у селу Драчи.

Прелеп дан иако је новембар месец прожет многим зрацима сунца, које је обасјало нашу дечицу и хор, и радост деце која су снимала спот надалеко се видела, а у исто време и озбиљност коју су показала док је спот сниман.

Спот су режирали и припремили јереј Иван Антонијевић и Господин Марко Милосављевић, за видео подршку био је задужен Господин Бојан Пауновић док су музичку подршку пружили студио Милоша Марковића и наш солиста на гитари Господин Дарко Спасић.

Хвала свима!