ПОСЕТА УЧЕНИКА ОШ ”ДУЛЕ КАРАКЛАЈИЋ” У ЛАЗАРЕВЦУ ИЗЛОЖБИ ЛИКОВНИХ РАДОВА УЧЕНИКА ВЕРСКЕ НАСТАВЕ КОЛУБАРСКО – ПОСАВСКОГ НАМЕСНИШТВА

ПОСЕТА УЧЕНИКА ОШ ”ДУЛЕ КАРАКЛАЈИЋ” У ЛАЗАРЕВЦУ ИЗЛОЖБИ ЛИКОВНИХ РАДОВА УЧЕНИКА ВЕРСКЕ НАСТАВЕ КОЛУБАРСКО – ПОСАВСКОГ НАМЕСНИШТВА

Ученици ОШ ”Дуле Караклајић” у Лазаревцу посетили су изложбу ликовних радова ученика верске наставе Колубарско – посавског намесништва. У Центру за културу у Лазаревцу организован је, дванаесту годину за редом, наградни ликовно – литерарни конкурс Канцеларије за верску наставу Колубарско – посавског намесништва.

Конкурс је организован у сарадњи координатора за верску наставу Колубарско – посавског намесништва и свештеника Владе Димитријевића са наставницима верске наставе, а значајан допринос дали су и наставници ликовне културе, српског језика и књижевности, као и учитељи. Музички хор који чине ученици средњих школа изводио је нумере музичке групе ”Веродар”.

Ученици ОШ ”Дуле Караклајић” у Лазаревцу су, у сарадњи са својим вероучитељима Катарином Вујичић, Николијом Цветковић, Ђорђем Одавићем и Стефаном Ристићем, учествовали на поменутом конкурсу.

Награђени ученици из ОШ ”Дуле Караклајић” за најбољи ликовни рад су:
2. место: Лука Томић, VII разред
3. место: Вања Росић, II разред

Ученици ОШ ”Дуле Караклајић” су са својим вероучитељима протеклих дана редовно посећивали поменуту изложбу ликовних радова у Центру за културу у Лазаревцу.

Стефан Ристић, вероучитељ