Чланци поређани по датуму: уторак, 13 септембар 2016

МОЛЕБАН ЗА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ХРАМУ СВЕТИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛАУ суботу 10. септембра 2016. године у храму св. ап. Петра и Павла у Аранђеловцу служена је света Литургија и у наставку Молебан за почетак нове школске године. Ученици и вероучитељи су у великом броју присуствовали овом молебану и заједно су се сви Господу Богу помолили да ова школска година буде Богом благословена и успешна.

ЈАВНИ ЧАС У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ – ЛАПОВОУченици средње школе у Лапову, заједно са ученицима основне школе “Светозар Марковић” и децом из вртића Наша младост, пријатно су изненадили присутне ђаке и посетиоце јавног часа веронауке одржаног у поменутој Средњој школи. Час је био посвећен Пресветој Богородици и мајчинству, а деца су, на челу својим вероучитељем Сашом Павловићем читала одабране текстове везане за ову значајну тему.

ЧАС ДУХОВНОСТИ У ОШ СВЕТОЛИК РАНКОВИЋ У АРАНЂЕЛОВЦУОве године, јавни час Верске наставе – час духодности је уприличен у ОШ „Светолик Ранковић“ у Аранђеловцу. Тема овогодишњег часа духовности је била: „У лику Богородице образ мајчин видим“.