Чланци поређани по датуму: петак, 16 октобар 2015

ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ ВЕРНИКА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕУ суботу, 3. октобра 2015. године, благословом Његовог Преосвештенства епископа шумадијског Господина Јована, у организацији поклоничке агенције епархије шумадијске, верници паланачких парохија кренули су у раним јутарњим сатима на поклоничко путовање.

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Од стране Службе за трансфузију крви Клиничког центра у Крагујевцу, обавештени смо о великом недостатку крвних јединица неопходно потребних нашим суграђанима који се налазе на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу.

Сходно томе, следујући речима Светог апостола Павла да се љубав кроз жртву показује (Рим 5, 8), обавештавамо вас да смо са Службом за трансфузију крви Клиничког центра у Крагујевцу, договорили акцију добровољног давања крви на територији Града Крагујевца.

С тим у вези овим позивамо сво свештенство, верни народ и све људе добре воље да у понедељак 26. октобар 2015. године у времену од 9 до 12 часова у просторији Епархијског центра у Крагујевцу, узму учешћа у овом човекољубивом делу, наравно уколико за то испуњавају здравствене услове.

С Божијим благословом,

ЕПИСКОП ШУМАДИЈСКИ