ОСВЕШТАВАЊЕ НОВИХ ПОСТРОЈЕЊА ФИРМЕ „БЕКАМЕНТ“

ОСВЕШТАВАЊЕ НОВИХ ПОСТРОЈЕЊА ФИРМЕ „БЕКАМЕНТ“Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Господин Јован је у среду, 13. јуна 2018. године освештао нова постројења и просторије фирме „Бекамент“ у месту Бања, надомак Аранђеловца.

Након чина освећења Епсикоп Јован се обратио присутнима и рекао да овакав начин пословања и овакав успех, који се годинама градио треба свима нама да буде пример како само ако желимо можемо напредовати у свом животу и ни од чега створити нешто.

Владика је навео и да ове машине које чекају покретање су нам заиста неопходне за напредак у послу, али да је свима нама потребан човек, прави, поштен човек, онај који зна да води, који зна да поштује и човек који ће бити лик Божији, тј. човек који ће бити Божија слика.

Беседа Епископа шумадијског Г. Јована

Епископ Јован је пожелео власницима фирме „Бекамент“, породици Чоловић и свим запосленима сваки напредак у послу и да Господ Бог буде увек уз њих и са њима. Након говора Епископа Јован присутнима се обратио и потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић.