НОВИ СЕГМЕНТ ДУХОВНО-ПРОСВЕТНИХ АКТИВНОСТИ МЛАДЕНОВАЧКЕ ЦРКВЕ

НОВИ СЕГМЕНТ ДУХОВНО-ПРОСВЕТНИХ АКТИВНОСТИ МЛАДЕНОВАЧКЕ ЦРКВЕСа благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Г. Јована братство младеновачког Храма је организовало бесплатну помоћ у учењу руског језика за своје најмлађе вернике. Након успешно организованих бесплатних часова енглеског језика за основце и гимназијалце, као и бесплатног саветовалишта о менталном развоју деце, професорка руског језика и књижевности Наташа Јефтић је изразила жељу да волонтерским радом допринесе својој Цркви.

У понедељак, 22. августа 2016. у 12 часова, у просторијама Парохијског дома младеновачког Храма одржан је први час са децом заинтересованом са активније учење руског језика. С обзиром на то да је показано велико интересовање, активно се ради на организовању још једног термина. Први сусрети биће намењени припреми за предстојећу школску годину.

Осим часова руског у плану је наставак организовања бесплатних часова енглеског језика, затим нови циклус рада саветовалишта у сарадњи са логопедом-дефектологом госпођом Невенком Стеванчевић-Николић и логопетским кабинетом „Логосеум“, као и организовање нових трибина младеновачке Цркве.

јереј Марко Јефтић