ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ У МАНАСТИР ОСТРОГ - ЈУЛИ 2019. ГОДИНЕ

19 - 21. јула 2019. године

3 дана аутобусом

1. дан: КРАГУЈЕВАЦ

Полазак из Крагујевца у 21:00 час испред Саборног храма у Крагујевцу. Успутна краћа задржавања ради одмора.

2. дан: ОСТРОГ

Долазак у манастир Острог у раним јутарњим часовима. Одлазак у Горњи манастир, поклоњење моштима Св. Василија Острошког и обилазак манастирског комплекса. Смештај у конак Горњег манастира, одлазак на бденије и коначење.

3. дан: ОСТРОГ-КРАГУЈЕВАЦ

Учествовање у св. Литургији у Горњем манастиру Острога. У 9:00 часова полазак за Крагујевац. Обилазак манастира ЖДРЕБАОНИКА и поклоњење моштима Светог Арсенија Сремца. Наставак путовања и обилазак манастира МОРАЧЕ и наставак путовања. Обилазак манастира КУМАНИЦЕ у после подневним часовима и задржавање ради одмора. Успутна краћа задржавања ради одмора. Долазак у Крагујевац у касним вечерњим часовима.

Цена: 3.500 дин (у две рате)

Конт. тел.: 034/305-111, 305-110, 064/997 13 62

АРАНЖМАН ОБУХВАТА: аутобуски превоз на назначеној релацији, трошкове организације путовања и услуге пратиоца из агенције

НАПОМЕНА: Храну понети, пауза ће се правити у Подгорици, па можете купити још нешто. У време поста молимо да у манастиру не једете мрсну храну. Од  Доњег до Горњег  манастира пешачи се три километара. Молимо да у манастире улазите пристојно одевени, жене би требало да имају сукњу, а мушкарци дуге панталоне и кошуљу.

ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ У МАНАСТИР ОСТРОГ - ЈУЛИ 2019. ГОДИНЕ