Прве честитке

Стигле су и прве честитке Епархији шумадијској поводом оснивања Радија

„Искрене честитке за добијену фреквенцију и нови пословни изазов. Једва чекам да чујем тај програм и унапред му се радујем”.
Катарина Милићевић
директорка ТВ Канала 9
29. 02. 2008.

***

„Драге колеге,  најискреније вам честитам добијање фреквенције и желим вам пуно успеха у реализацији богоугодног пројекта. Нека вас Бог подари добром срећом да се Радио „Златоусти” што пре вине у етар изнад Крагујевца. У том изузетно важном послу можете увек рачунати на моју безрезервну  подршку и подршку моје редакције.
С поштовањем Бранко Вучковић, главни и одгворни уредник Радио Крагујевца
29. 02. 2008.

***

Поштовани,
Пре свега желели бисмо да Вам честитамо на добијању дозовле за емитовање радио програма. Изузетно нам је драго што ће у нашем граду постојати један такав радио који ће ширити, пре свега љубав коју нам је оставио наш Господ. Верујемо да ћете успети да пренесете младој популацији лепоту наше вере, да је заволе јер једини спас је не само у вери већ и у праштању. Сматрамо да ћете Ви бити од суштинске важности у едукацији и подизању верске свести у нашем народу.
Уколико Вам буде потребна било каква помоћ надамо се да ћете се сетити нас. Наш радио биће Вам увек на располагању. Још једном честитамо и желимо Вам пуно среће, здравља, снаге за нове подухвате и наравно милост Божју.
Срдачан поздрав
колектив  Радија Стари град
29. 02. 2008.

***

Честитам.
Оливера Илић, уредница сајта www.kragujevac.co.yu

***

Желим вам пуно успеха у будућем раду. Замолио бих Вас да објавите фреквенцију радио станице и бројеве телефона за контакт. Још једном пуно успеха у раду.
Драган Цокић – Тороното, ОН, Канада
29. 02. 2008.

***

Честитам. Надам се да ћемо сарађивати. За све што мислите да вам можемо бити од помоћи слободно се јавите. Срдачан поздрав. Поздравите и оце који су укључени у рад Радија.
о. Јован Пламенац, главни уредник Радија Светигоре
1. 03. 2008.