СВЕТА ЛИТУРГИЈА И КОНЦЕРТ У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ

СВЕТА ЛИТУРГИЈА И КОНЦЕРТ У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУБлагословом Епископа шумадијског Господина Јована пре шест месеци отпочела је реализација пројекта “Љуби ближњега својега, као самога себе”, као плод сарадње надлежног пароха јереја Милана Ђорђевића и представника Геронтолошког центра у Јагодини.

Успешна шестомесечна реализација поменутог пројекта крунисана је служењем Свете Литургије на дан када наша Црква прославља светог апостола Јуду.

По завршетку Свете Литургије, трудом јереја Милана а љубављу директора музичке школе господина Војислава Јовичића, ђаци поменуте школе реализовали су концерт који је изазвао одушевљење присутних станара дома. Уз кафу и пригодно послужење завршено је данашње заједничарење.

Свакако, да завршетком поменутог пројекта није окончана сарадња надлежног пароха и представника дома, већ је продубљена и биће пројављена у виду неких нових пројеката уз Божију помоћ.

Изражавамо захвалност локалним телевизијама које су пропратиле реализацију пројекта, као и свима који су узели учешћа на било који начин.

презвитер Милан Ђорђевић