Одштампајте ову страницу

ПРЕДПРАЗНИЧНА РАДОСТ У ЈАГОДИНИ

ПРЕДПРАЗНИЧНА РАДОСТ У ЈАГОДИНИУ суботу, 05. јануара, када Црква прославља Светих 10 мученика Критских и преподобног Наума Охридског у народу Туциндан, а пред најрадоснији празник Рођења Христовог, у цркви Светих апостола Петра и Павла у Јагодини приређена је мала свечаност за децу са посебним потребама.
Четврту годину за редом братство храма уз помоћ људи добре воље организује ову свечаност са намером да овој деци пружи љубав и пажњу и тиме покаже да нису заборављена и одбачена јер наша мала пажња њих чини радосним. Такође, нас подсећа да свако од нас ма какав био од Бога је створен, и сви смо деца Божија.

У име братства цркве поздравно слово окупљеној деци и свим присутним упутио је јереј Миломир Тодоровић пожелевши им добродошлицу. Пригодни дочек и скромни програм извела су деца Школе за традиционално певање и играње при цркви Светих Апостола заједно са хором истог храма. Након програма у парохијском дому било је припремљено послужење за све присутне и тада су подељени пакетићи свој деци.

ђакон Далибор Нићифоровић