Чланци поређани по датуму: среда, 22 јануар 2020

СВЕТОСАВСКИ КОНЦЕРТ У ЈАГОДИНИ Дана 22. јануара 2020. године, у просторијама ОШ “Горан Остојић”, одржан је први ревијални Светосавски концерт ученика основних школа у Јагодини. Од ове године, у договору са Школском управом, намесништвом беличким и директорима основних школа, одлучено је да се одржава ревијални Светосавски концерт, за разлику од претходних година када је постојало такмичење у певању поводом Св. Саве.

ВЛАДИКА ЈОВАН: “ИМАЈТЕ ВЕРУ У БОГА”У среду 22. јануара, када света православна Црква слави светог мученика Полиевкта и светог Филипа Московског, Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Г. Јован служио је свету архијерејску Литургију у храму Светог Јоаникија Девичког у Бресници, уз саслужење протојереја Саше Антонијевића, јереја Милоша Ђурића и ђакона Немање Стојковића.

КВИЗ ЗНАЊА О СВЕТОМ САВИ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ “КНЕЗ СИМА МАРКОВИЋ” У БЕЉИНИДана 22. јануара 2020. године, у основној школи “Кнез Сима Марковић”, издвојено одељење Бељина, одржан је финални дан квиза знања о Светом Сави.

Ђаци су радили пожртвовано, стрпљиво и са великом марљивошћу.