ЧАС ДУХОВНОСТИ У ОШ “ЉУБОМИР ЉУБА НЕНАДОВИЋ” ПДФ Штампа Ел. пошта

ЧАС ДУХОВНОСТИ У ОШ “ЉУБОМИР ЉУБА НЕНАДОВИЋ”Испред ОШ “Љубомир Љуба Ненадовић” у месту Раниловић, надомак Аранђеловца, ученици ове васпитно-образовне установе у свечаном шпалиру су у среду, 12. септембра 2018. године, дочекали Његово Преосвештенство Епископа шумадијског Господина Јована.

Након поздрава са ученицима и радницима школе Епископ се у пратњи свештенства и верног народа упутио у свечану салу, припремљену посебно за ову прилику. На самом почетку часа духовности, присутнима се обратила директорица школе Бранка Павловић, која је поздравила присутне и након молитве коју су у глас изговорили сви ученици и присутни, уследио је час духовности. Ученици су рецитације, песме и приредбе, које су припремили са својим вероучитељем Ненадом Мијатовићем и наставницима, низали једну за другом. Час је био толико интеренсантан, да нисмо ни приметили како је време брзо прошло и час се привео крају. Пуни утисака, напустили смо ово предивно место, препричавајући између себе све лепе моменте које су нам приредили ови малишани.

јереј Немања Искић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,