УПОКОЈИЛА СЕ У ГОСПОДУ ПРОТИНИЦА РАДМИЛА БАБИЋ ПДФ Штампа Ел. пошта

УПОКОЈИЛА СЕ У ГОСПОДУ ПРОТИНИЦА РАДМИЛА БАБИЋ„Ја сам васкрсење и живот, који верује у мене ако и умре, живеће.
И сваки који живи и верује у мене неће умрети вавјек.“
(Јн 11, 25-26)

У уторак 7. новембра, уснула је у Господу протиница Радмила Бабић, супруга покојног протојереја Милана Бабића из Аранђеловца.

У храму Светог архангела Гаврила у Аранђеловцу 8. новембра одслужено је опело покојној протиници, а опело су служили архијерејски намесник орашачки, протојереј-ставрофор Мићо Ћирковић, протојереји-ставрофори Ранко Ђураш и Милија Живанчевић, протојереји Љубиша Ђураш, Милован Ранковић и Томислав Ранковић, протонамесници Слободан Раковић, Александар Миловановић и Иван Теодосић, јеромонах Мардарије из манастира Благовештење и ђакон Немања Искић.

Након опела од протинице се најпре опростио протојереј-ставрофор Радмило Стефановић који је бираним речима поздравио окупљене чланове породице покојне протинице и својом беседом покушао да их утеши у њиховој жалости. Протиница је сахрањена на гробљу „Рисовача“ у Аранђеловцу где је њен надлежни свештеник протонамесник Иван Теодосић након укопа у пар реченица поздравио окупљене и подсетио нас на живот и жртву покојне протинице Радмиле која је сахрањена поред њеног супруга протојереја Милана Бабића који се упокојио 2001. године.

Вјечнаја памјат!

ђакон Немања Искић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,