ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ У ЗАВОДУ ЗА СМЕШТАЈ ОДРАСЛИХ ЛИЦА У МАЛИМ ПЧЕЛИЦАМА ПДФ Штампа Ел. пошта

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ У ЗАВОДУ ЗА СМЕШТАЈ ОДРАСЛИХ ЛИЦА У МАЛИМ ПЧЕЛИЦАМАУ понедељак треће седмице Васкршњег поста, 13. марта, са благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Г.Г. Јована у Заводу за смештај одраслих лица у Малим Пчелицама одржан је концерт музичког а капело састава Србски православни појци из Београда.

Овом приликом поменути музички састав је извео десетине духовних, етно и традиционалних нумера из свог репертоара и својим даровима и талентом улепшао дан и живот корисницима поменуте установе. Концерту су присуствовали како корисници, тако и запослени ове социјалне установе. Својим наступом поменути састав је корисницима показао да нису сами и остављени и да осим запослених у Заводу постоје људи који их се сећају и желе да њихов живот учине испуњенијим. Потрудили смо се да данашњи дан овим људима изгледа другачије од осталих дана, да осете нашу бригу за њих и да осим ортодоксије покажемо на делу и ортопраксију, пројављујући нашу веру и љубав на делу.

Протојереј Бојан Димитријевић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,