ПОСЕТА ХРАМУ ВАЗНЕСЕЊА ГОСПОДЊЕГ У ЂУРИСЕЛУ ПДФ Штампа Ел. пошта

ПОСЕТА ХРАМУ ВАЗНЕСЕЊА ГОСПОДЊЕГ У ЂУРИСЕЛУУ петак, 14. фебруара, када наша Црква прославља Светог мученика Трифуна, ученици нижих разреда ОШ “Милоје Симовић” из Драгобраће су у пратњи својих разредних старешина, директора школе и вероучитеља посетили храм Вазнесења Господњег у Ђуриселу.

Том приликом ученике је топлом добродошлицом дочекао и угостио свештеник Милан Живановић пожелевши свима да се у што већем броју окупљају у храму и узимају учешћа на Светим Литургијама. У својој беседи свештеник Милан је истакао значај Свете Литургије рекавши да она није бајка, већ реалан живот како читаве Цркве тако и сваког њеног појединца, али је и додао да су деца украс Цркве јер својим чистим срцима потврђују речи Светог Писма да се Царство Божије срцем задобија.

У сусрет Великом посту деца су радо прихватила предлог свог вероучитеља да се заједно припреме за Свето причешће на некој од наредних Светих Литургија.

Вероучитељ Урош Костић 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,