ОШ СВЕТИ САВА ДОМАЋИН ТАКМИЧЕЊА ИЗ ВЕРОНАУКЕ ПДФ Штампа Ел. пошта

ОШ СВЕТИ САВА ДОМАЋИН ТАКМИЧЕЊА ИЗ ВЕРОНАУКЕУ уторак 23. aприла 2013. године Основна школа Свети Сава из Крагујевца, угостила је Основне школе Мома Станојловић, Доситеј Обрадовић и Станислав Сремчевић на првом кругу такмичења из Веронауке.

Водитељ такмичења је био вероучитељ г. Марко Вуксановић који је представнике ових Основних школа провео кроз три тамичарске игре: Питалице, Откривалице и Асоцијације, кроз које су тамичари покушали да остваре најбоље резултате и освоје највише бодова. У тесном такмичењу, будући да су све екипе показале завидан ниво знања из различитих богословских дисциплина, са малом разликом, за финале тамичења се квалификовала школа Доститеј Обрадовић из Крагујевца, према следећој табели освојених бодова:

  1. Доститеј Обрадовић 258 бодова
  2. Мома Станојловић 170 бодова
  3. Станислав Сремчевић 210 бодова

Жири састављен од ученитељица Драгане Цветковић и Слађане Цветић-Милић је записнички евидентирао освојене поене и констатовао да је такмичење протекло у савршеном реду.

протођакон Мирослав Василијевић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,