Чланци поређани по датуму: недеља, 24 децембар 2017

СВЕТУ АРХИЈЕРЕЈСКУ ЛИТУРГИЈУ У ХРАМУ СВЕТОГ САВЕ НА АЕРОДРОМУНа Светог Спиридона Чудотворца, 25. децембра 2017. године, Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Господин Јован, служио је Свету Архијерејску Литургију у храму Светог Саве на Аеродрому. Епископу су саслуживали: протојереј-ставрофор Милан Борота, протојереј-ставрофор Рајко Стефановић, протонамесник Бранислав Матић, јереј Иван Антонијевић, ђакон Александар Ђорђевић.

ДНЕВНИ БОРАВАК ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУПоводом завшетка успешне године, у просторијама дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју Свети Василије Велики у Маршићу, у четвртак 25. децембра, уприличен је пригодан програм уз акустичну музику и послужење, а уз помоћ Центра за социјалне иновације и итерграције из Крагујевца.

Један од повода је и истраживање које су спровели УНИЦЕФ као и Национална организација особа са инвалидитетом који су оценили да је ово одличан пример добре праксе у раду са децом са сметњама у развоју и упутили похвале на рад.